O nama

MadalBal LogoFirma Madal Bal je osnovana u Švajcarskoj, godine 1978 i uspešno poslujemo u više od deset zemalja.  Ujedinjena linija poslovanja od fabrike do prodaje je razlog za izuzetno dobar odnos cene alata i kvaliteta naših proizvoda. Alat koji je u ponudi je izuzetnog odnosa cene i kvaliteta, lepo su dizajnirani i ergonomični, spakovani u lepo i atraktivno pakovanje. Naša firma je uvoznik kao i distributer alata za Srbiju.
Kada je prodaja alata u pitanju, vršimo isključivo prodaju pravnim licima - veleprodaja alata i mašina. U ponudi imamo razne masine i alate, ručni alati, profesionalni alati, alat za obradu drveta (alat za drvo), rezani alat, alat za mehaničare, hobi alati itd.
Naši brendovi su Extol – kvalitetni hobi alat, Extol Premium - poluprofesionalni alati, Fortum - profesionalni alat, Heron. Kod nas možete nabaviti mašine i alate kao što su: čekići, burgije, kombinirke, klešta, šrafcigeri, ključevi, gedore, noževi, merni i zidarski alat, sarafi, pa sve do mašina i alata kao što su agregati, bešumni agregati, potisne pumpe, pumpe za polivanje, žicane cetke, brusni i baštenski alati.

U ovom delu Evrope (Srbija, Češka, Slovačka, Mađarska, Makedonija, itd.) uglavno se bavimo prodajom alata. Razlog za izuzetan odnos kvaliteta i cene je ujedinjena linija poslovanja od fabrike do prodaje.

Naši brendovi su:

- extol craft – kvalitetni hobi alati

- extol premium – poluprofesionalni alati

- fortum – profesionalni alati za mehaničare

Pored truda za dobar odnos kvaliteta i cene važno nam je da naši alati budu i ergonomični i estetični!

Zašto platite previše za poznate brendove? Isprobajte nas!

Naša predstavništva u susednim zemljama:

www.madalbal.cz

www.madalbal.sk

www.madalbal.hu

www.madalbal.com.mk